‹ Back |
MASTERCLASS
The Barrel Revolution: how the last 50 years have brought drastic changes to a two-thousand-year-old industry?
Premium wine tasting and barrel presentation
Presented by András Kalydy in English
Suturday, 11 may, 18:00
Together with András Kalydy, a specialist with 20 years of experience in the global barrel industry and teaches at the University of Oenology in Budapest, Hungary, with vast experience in wine tasting from tens of thousands of barrels, we will address the following questions:
Through wine tasting, we will discover the significant influence barrels have on wine, the major differences that can be achieved with small modifications in specifications, and the tools available to us to achieve our winemaking objectives through conscious use of barrels.
______________________________
Alături de András Kalydy, specialist care lucrează în industria mondială a butoaielor de 20 de ani, predă în cadrul Universității de Oenologie din Budapesta (Ungaria), cu o experiență vastă în degustarea de vin din zeci de mii de butoaie, vom răspunde la următoarele întrebări:
Descoperim prin degustarea de vinuri ce influență semnificativă are butoiului asupra acestora, ce diferențe majore pot fi atinse cu mici modificări în specificații și care sunt instrumentele care ne stau la dispoziție pentru a ne atinge obiectivul de vinificație, prin utilizarea conștientă a butoaielor. Evenimentul are loc în limba engleză.